Lomakoti Tammilehto
- Rentoudu saariston rauhassa -

Retket kesällä 2017

Katso kesän 2018 retkitarjonta Lomakoti Tammilehdossa:

 

Retket esitellään tervetulotilaisuudessa ja retkikohde päätetään samalla. Loman aikana voidaan toteuttaa toinen kokopäiväretki ja puolipäiväretki lomailijoiden kiinnostuksen mukaan.

 

Retki Seilin saarelle   Retki Kustaviin   Kotiseuturetki Röölään
         

Turku Seili 260Lähdemme aamulla pikkubussilla Tammilehdosta kohti Hankan rantaa. Hankarannasta matkustamme yhteysaluksella kohti Seilin saarta. Merimatka kestää noin puoli tuntia. Aluksella on kahvila.

Saarella osallistumme opastettuun kierrokseen, joka kestää noin 1,5 tuntia.Saarella olemme kaikkiaan klo 10.50-15.55. Keittolounaan syömme saaren ravintolassa. Kahvilasta voi ostaa juotavaa.

Seilin saarella on monipuolinen ja synkkäkin menneisyys, siellä on ollut spitaalihospitaali ja sinne on viety leprapotilaita. Myöhemmin siellä on toiminut mielisairaala. Nykyisin saarella toimii Saaristomeren tutkimuslaitos. Saaren nähtävyys on vanha puukirkko ja kaunis luonto.

Retki on kokopäiväretki, lähtö klo 9.20 ja paluu noin klo 17.10. Mukaan mahtuu 19 henkilöä, retki toteutuu kahdeksalla lähtijällä.

Retken hinta on 35 euroa. Hinta sisältää matkat bussilla ja laivalla sekä opastuksen saarella. Tammilehto tarjoaa lounaan.

 

VartsalanVanhaKouluLähdemme aamulla Tammilehdosta ajamaan kohti Kustavia ja Vartsalan vanhaa koulua, koulu sijaitsee yhden lossimatkan päässä mantereelta. Ajomatka kestää noin kaksi tuntia.

Nautimme koululla keittolounaan. Siellä on lahjatavaramyymälä, jossa myydään paikan päällä tehtyjä kynttilöitä. Lounaan jälkeen palaamme takaisin mantereelle ja menemme vierailulle Kustavin savipajaan.

Savipajan alueella on monia käsityöläisten pajoja, joissa voi vierailla. Alueella on myös kahvila, jossa voi juoda iltapäiväkahvin (itse maksaen).

Retki on kokopäiväretki, lähtö klo 9.30 ja paluu noin klo 17.00.

Mukaan mahtuu 19 henkilöä. Retki toteutetaan, mikäli 12 lomalaista lähtee mukaan.

Retken hinta on 30 euroa. Hinta sisältää kuljetuksen, Tammilehto tarjoaa lounaan.

 

Röölä260Lähdemme lounaan jälkeen pikkubussilla ajamaan kohti Röölää. Vierailemme silliperinnekeskus Dikselissä tutustumassa sillin kalastuksen historiaan.

Ravintola Röölänrannan terassilla juomme iltapäiväkahvin kaunista merimaisemaa ihaillen.

Röölän kylähuone on avoinna meitä varten, siellä on mahdollisuus tutustua Röölän historiasta kertovaan valokuvanäyttelyyn.
Retki on iltapäiväretki, lähtö klo 13.00 ja paluu noin klo 16.

Mukaan mahtuu 19 henkilöä, retki toteutuu kahdeksalla lähtijällä.

Retken hinta on 10 euroa. Hinta sisältää kuljetuksen ja Dikselin sisäänpääsymaksun.

 

Etusivunappi